На черговому аукціоні, що проходив на електронному майданчику Української універсальної біржі, було реалізовано майно ПАТ "Банк Форум" на загальну суму понад 2,5 млн. грн. На продаж були виставлені автотранспортні засоби, комп’ютерна техніка, банківське та інше офісне обладнання. Аукціон відзначився високою конкуренцією та підвищенням стартової ціни, яке по деяким лотам досягало 30%, що дорівнює 30 крокам на підвищення від стартової ціни. Учасники аукціону відзначили доступність електронних торгів , а також відмітили простоту електронного майданчика. Представники банку відмітили, що саме зручний та зрозумілий інтерфейс електронного майданчика біржі став запорукою такої ефективної реалізації майна. Представник Фонду директор департаменту запровадження планів врегулювання та управління активами неплатоспроможних банків Шевченко Андрій: «Також сподіваємося, що прозорість електронних торгів є запорукою максимальних цін, отриманих в результаті торгів, та одночасно є антикорупційним заходом політики фонду». Українська універсальна біржа вдячна покупцям за активну участь та запрошує всіх бажаючих придбати майно банків на наступних електронних аукціонах.