Як повідомлялося раніше ПАТ "Укргазвидобування" могло призупинити видобувну діяльність, через відсутність, протягом тривалого часу, рішень Аукціонного комітету про проведення біржових аукціонів з реалізації скрапленого газу. Сьогодні ж, 17 листопада 2014 року, на майданчику Української універсальної біржі був проведений довгоочикуваний комерційний аукціон. На продаж було виставлено13 925 т СПБТ видобутку ПАТ "Укргазвидобування". Зазначений аукціон завершився зростанням цін в порівнянні зі стартовими на 2 %: середньозважена вартість залізничних партій СПБТ зросла до 12 919,11 грн/т, автомобільних до 13 189,04 грн/т. За результатами аукціону, ПАТ "Укргазвидобування" реалізувало 11 699 т скрапленного газу на загальну суму 151,9 млн грн. В аукціоні прийняли участь понад 30 компаній, що свідчить про довіру учасників ринку до торгів на Українській універсальній біржі, конкурентність та прозорість зазначених аукціонів.