Українська універсальна біржа продовжує розширювати сферу своєї діяльності, у зв'язку з чим розпочинає активну співпрацю з представниками банківського сектору. Відповідно до листа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 29.09.2014 року № 21-8232/14 біржу включено до переліку організаторів аукціонів з продажу банківського майна в процесі його ліквідації. На біржі вже планується проведення перших аукціонів найближчим часом. Разом з тим Українська універсальна біржа реалізовує майно, що перебуває в банківській заставі та запрошує банки до взаємовигідної співпраці. Довідка: Українська універсальна біржа (УУБ) заснована у 1997 році та з часу свого заснування працює на засадах прозорості, публічності та доступності. УУБ є однією з найактивніших бірж України, в т.ч. з реалізації нафти сирої, газового конденсату, скрапленого газу, вугільної та сільськогосподарської продукції, необробленної деревени, земельних ділянок, державного та комунального майна, майна підприємств-банкрутів, з продажу активів платника податків, які перебувають у податковій заставі тощо. Біржа успішно використовує Електронну торгову систему для проведення електронних аукціонів та біржових торгів. Електронна торгова система УУБ розроблена у відповідності до світового досвіду та чинного законодавства України. На даний момент продовжується побудова регіональної мережі філій УУБ. Біржа вже представлена в основних економічно розвинених регіонах України: Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кременчук, Одеса, Полтава, Суми, Харків, Херсон та маємо велику кількість представництв. Українська універсальна біржа, завдяки розгалуженій сітці та мобільності, має можливість організувати та провести біржові й відкриті торги (аукціони) по продажу майн та кваліфіковано надати консультації з зазначених питань в будь-якому місті України. Лист Фонду гарантування вкладів фізичних осіб