Як і в інших регіонах України, в Івано-Франківську купити комерційну нерухомість можна швидко та за повністю відкритою процедурою онлайн-аукціону. Проходять вони в системі Прозорро.Продажі, а точніше на її спеціальних майданчиках, одним із яких є ТОВ «Українська універсальна біржа». На електронних торгах реалізуються окремі приміщення, будинки, склади, офіси, торгові площі без незрозумілих націнок і закритих домовленостей. Завдяки цьому прозора система швидко завоювала популярність серед українських бізнесменів.

Комерційна нерухомість в Івано-Франківську продається онлайн

Сучасні реалії диктують нам нововведення. У зв’язку із соціальним дистанціюванням зросла кількість торгових площ. Знайти приміщення, наприклад, для магазину чи кафе перестало бути довготривалим і клопітким процесом завдяки системі Прозорро.Продажі. Для отримання найвигіднішої пропозиції потрібно лише зареєструватися на офіційному майданчику на зразок ТОВ «Українська універсальна біржа» і взяти участь в електронному аукціоні.

Оренда чи продаж комерційної нерухомості в Івано-Франківську чи будь-якому іншому місті України відбувається у два кліки. Скористайтеся фільтрами для відсортування лотів за наступними критеріями:

• місцем розташування;

• назвою організатора торгів;

• порядковим номером аукціону;

• площею об’єкта;

• бюджетом;

• датою проведення онлайн-процедури.

Чимало електронних торгів нежитловими об’єктами оголошуються ПАТ «Укртелеком». Частими організаторами є Регіональні фонди держмайна. Приміщення, будівлі і цілі промислові споруди, які могли роками стояти пусткою, тепер з легкістю знаходять інвесторів. Вони в свою чергу отримують дохід від підприємницької діяльності чи від здачі нерухомого майна в оренду.

До того ж відкриті аукціони, які проходять через сучасний модуль Prozorro.Sale, забезпечують вам стовідсотково чесні торги. Ви не отримаєте «кота в мішку». Інформація про організаторів, учасників та лоти є публічною, тобто будь-хто може контролювати процедуру аукціону. Підписані угоди також знаходяться у відкритому доступі. У випадку виявлення порушень під час торгів їх легко оскаржити, а порушників притягти до відповідальності.

Купити комерційну нерухомість в Івано-Франківську на майданчику ТОВ УУБ

Сучасним ІТ-стартапом, який зробив революцію в сфері реалізації державних і комунальних об’єктів стала система Прозорро.Продажі. Вона допомагає чесно та вигідно для усіх сторін продавати чи здавати в оренду різноманітне майно. На її офіційних майданчиках, таких як sale.uub.com.ua, аукціони відбуваються анонімно і в автоматичному режимі. Провести закулісні переговори не вийде ні в кого, адже все контролюють відповідні органи та громадськість.

Зареєструвавшись на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа», ви можете взяти участь у торгах комерційною нерухомістю в Івано-Франківську та інших регіонах. Відслідковуйте нові аукціони за допомогою спеціальних ботів у Viber і Telegram.