Пиломатеріали є одним з універсальних матеріалів, що з давніх часів використовується людством, в основному у будівельній справі. В епоху розвитку технологій було винайдено величезну кількість пиляної деревної продукції, яка має різні функціональні, практичні та інші якості.

На сьогодні найпопулярнішими видами пиломатеріалів, купити які в Закарпатті можна на аукціонах Української універсальної біржі, є обрізна/необрізна дошка та брус, що широко використовуються в будівництві.

Придбати пиляну деревну продукцію в Україні нескладно. Сьогодні налічується безліч інтернет-ресурсів, через які здійснюється реалізація пиломатеріалів. Однак ми рекомендуємо купувати пиляну деревну продукцію лише через офіційні платформи, якою є електронна торгова система Української універсальної біржі. Для участі в е-аукціонах з реалізації пиломатеріалів пройдіть акредитацію за відповідним напрямом на uub.com.ua.

Лісгоспи реалізують пиломатеріали у Закарпатті через електронну торгову систему УУБ

Пиляна деревна продукція має попит серед вітчизняних компаній будівельної та інших сфер. Популярність пиломатеріалів обумовлена їх чудовими якостями, серед яких:

1. Міцність. Пиломатеріали широко використовуються як конструкційні матеріали, а також як елементи зовнішньої обробки приміщень.
  2. Екологічність. Пиломатеріали є натуральним продуктом, тобто в ході експлуатації вони не виділяють ніяких шкідливих речовин, завдяки чому їх можна використовувати для внутрішньої обробки приміщень.
  3. Естетичність. На сьогодні існує велика кількість штучних та натуральних замінників пиломатеріалів, однак саме останні є найбільш привабливим матеріалом.
  4. Простота обробки. Попри те, що деревина є досить міцним матеріалом, вона легко піддається свердлінню, пилянню тощо.
  5. Зручність в експлуатації. Купуючи пиломатеріали, можна обрати продукцію будь-якого розміру та форми.

Пиляна деревна продукція виготовляється як з хвойних, так і листяних порід. Кожна з них має свої особливості. Пиломатеріали з хвойної деревини є менш міцними, мають велику кількість деформацій, що й позначається на їх відносній дешевизні.

Пиляна продукція з листяних порід деревини характеризується своєю довговічністю, стійкістю до зовнішніх впливів та низкою інших характеристик, які й визначають високу вартість на такі матеріали. Якщо ви бажаєте купити пиломатеріали в Закарпатті за доступною ціною - беріть участь в аукціонах, що проходять в електронній торговій системі Української універсальної біржі. Підприємства лісової галузі реалізують продукцію на е-торгах за оптовими умовами, що надає можливість покупцям зекономити власні кошти, отримавши при цьому якісний матеріал.

В Закарпатті купити пиломатеріали можна на офіційних аукціонах Української універсальної біржі

В останні роки в Україні спостерігалася діджиталізація більшості суспільних, економічних та інших процесів. Не стало виключенням і проведення аукціонів. На сьогодні торги з продажу пиломатеріалів у Закарпатті та інших регіонах України здійснюються у зручному електронному форматі. Відтепер для участі в аукціонах навіть не потрібно їхати до офісу, адже обрати лот, надати документи та зробити цінову пропозицію можна не виходячи з дому.

Для того, щоб отримати доступ до торгів, необхідно пройти акредитацію за відповідним напрямом на uub.com.ua. Також рекомендуємо підключити Email-розсилку та налаштувати спеціального бота у Viber, що дозволить отримувати миттєві сповіщення про нові аукціони з продажу пиломатеріалів.