Після ухвалення закону №1444-ІХ, який дозволяє вільно реалізовувати чи здавати в оренду державні і комунальні ділянки, потенційні інвестори отримали шанс купити землю в Івано-Франківську або іншому місті України, реалізуючи таким чином нові можливості для розвитку власного бізнесу. Пройшовши реєстрацію на електронному майданчику Української універсальної біржі – офіційній платформі системи Прозоро.Продажі – ви отримаєте доступ до десятків прибуткових активів.

Купити землю у м. Івано-Франківську та інших регіонах на торгах Prozorro.Sale

Мальовничий обласний центр на заході України роками приваблює туристів з усієї Європи. Місто з населенням майже 240 000 осіб виступає не лише економічним, а й культурним осередком усього Прикарпатського регіону. Окрім великої кількості парків та зелених зон, у яких так люблять відпочивати містяни, Івано-Франківськ відкриває шлях до найпопулярнішої туристичної візитівки нашої держави – українських Карпат.

Відтепер на аукціонах Прозорро.Продажі є можливість орендувати або купити землю в Івано-Франківську, призначену для зведення житлових, комерційних, громадських, виробничих об’єктів, ділянки рекреаційного, водного фонду, зв’язку, енергетики і оборони. Загалом у місті досить розвинений промисловий сектор: тут працюють 17 великих підприємств, які виготовляють асфальт, бетон, залізничні вагони, автомобілі, продукти харчування, зокрема хліб та кондитерські вироби.

Використовуючи електронні торги Prozorro.Sale, ви можете бути цілком впевнені у чесності та прозорості підписаного договору. Сама торгова система влаштована таким чином, щоб зводити нанівець корупційні махінації. За кожним аукціоном, на якому можна купити землю в м. Івано-Франківськ та інших регіонах України, усі бажаючі спостерігають буквально «у прямому ефірі». При цьому будь-які порушення одразу фіксуються та оскаржуються у відповідних структурах.

Придбати землю в Івано-Франківську на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа»

Завдяки спеціалізованим майданчикам на зразок sale.uub.com.ua бюджет нашої держави та місцевих громад вже поповнився на 67 млрд. грн. Комерційна або житлова нерухомість, громадські приміщення, автомобілі, спеціалізована техніка, промислові об’єкти, земля, у тому числі сільськогосподарського призначення – тут ви знайдете сотні активів на будь-який смак і гаманець.

Лише за останні пів року в системі Прозорро.Продажі було оголошено 5 500 торгів з продажу та оренди земельних ділянок сумарною вартістю у 1,5 млрд. грн. Загалом їх площа вже сягнула 72 тис. га, а прибуток, отриманий від укладених договорів, перевищив 400 млн. грн. Пройшовши процедуру реєстрації на електронному майданчику Української універсальної біржі, ви отримаєте безперешкодний доступ до сотень вигідних пропозицій. А наші консультанти допоможуть вам купити землю у Івано-Франківську чи якомусь іншому місті України на найвигідніших умовах.

Підпишіться на щоденну E-mail-розсилку, реєструйтеся у наших земельних Телеграм- і Вайбер-ботах, просто зараз беріть участь у аукціонах і перемагайте!