Згідно оновленого українського законодавства орендувати або купити землю в Одесі та інших містах України інвестори можуть без корупційних схем і зайвої паперової тяганини. Привабливі ділянки тепер не дерибаняться місцевими олігархами і не діляться виключно між «своїми». Місцеві органи влади зобов’язані виставляти їх на прозорі електронні торги, де однакові шанси на перемогу мають усі учасники.

Купити землю у м. Одеса та інших регіонах України на електронних аукціонах Prozorro.Sale

Столиця гумору, Південна столиця, Південна Пальміра, Перлина Чорного моря – все це про Одесу, купити землю в якій бажають чимало представників бізнесу. Місто-герой з мільйонним населенням є надзвичайно популярним місцем відпочинку не лише для українців, але і для гостей з-за кордону. Це не тільки найбільший морський порт нашої держави, а й відомий на весь світ історично-культурний та туристичний центр. За кількістю жителів місто є третім в Україні – після Києва і Харкова. Влітку кількість жителів також значно збільшується за рахунок відпочиваючих. Десятки музеїв, театрів, виставкових галерей, готелі, колоритні кафе та ресторани – для бізнесу тут відкриваються чудові перспективи.

В залежності від розташування купити ділянку землі в Одесі можна як за 1 000$, так і за 50 000$ за сотку. Електронні торги Прозорро.Продажі, долучитися до яких потенційні покупці мають можливість завдяки офіційному майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа», допомагають придбати або орендувати по-справжньому вартісні лоти за їх реальною, ринковою ціною. Вам не доведеться обходити десятки кабінетів та «купувати» необхідні дозволи за хабарі. Усі угоди укладаються під пильним контролем відповідних органів і свідомих громадян, що виключає будь-які корупційні схеми та тіньові махінації.

Купити ділянку землі в Одесі на акредитованому майданчику sale.uub.com.ua

Протягом останніх п’яти років електронна система Prozorro.Sale, що складається з Центральної бази даних і чотирьох десятків спеціалізованих платформ на зразок ТОВ «УУБ», надзвичайно ефективно допомагає реалізовувати та надавати у тимчасове користування приватні, комунальні і державні активи. Завдяки цьому бюджети різних рівнів вже поповнилися на 66,9 млрд. грн. А невикористане майно швидко знаходить інвесторів, готових вкладати кошти у відновлення цих об’єктів.

За останні півроку на Прозоро.Продажі було оголошено 5 500 земельних аукціонів, на яких можна у тому числі купити землю в Одесі та інших містах України. Площа всіх ділянок наразі вже перевищує 72 тис. га, а їх сукупна початкова вартість оцінюється у 1,5 млрд. грн. Дохід, який отримали організатори торгів, зараз становить 400 млн. грн. і ця цифра зростає щодня.

Плануєте купити ділянку землі в Одесі? Скористайтеся E-mail-розсилкою майданчика Української універсальної біржі, нашими земельними Телеграм- і Вайбер-ботами – швидко отримуйте сповіщення про публікацію нових аукціонів на Прозорро.Продажі.