Комунальне підприємство «Міський магазин» виконавчого органу Київради оголошує про проведення електронних торгів на право розміщення об’єктів сезонної дрібнороздрібної торгівельної мережі в місті Києві. Електронні торги будуть проведені Українською універсальною біржею 26 квітня 2021 року о 9.00, 9.20, 9.40, 10.00, 10.20, 10.40, 11.00, 11.20, 11.40, 12.00, 12.20, 12.40, 13.00, 13.20, 13.40, 14.00 годинах на електронному торговому майданчику за адресою https://auk.uub.com.ua/.

Зверніть увагу! Сайт https://kpmm.kiev.ua/#map буде функціонувати тільки для відображення карти. На даному сайті підприємці можуть візуально (на карті) ознайомитися з місцем розміщення об’єктів сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі, натиснувши зліва на значок, де зображений «торговий намет» - без реєстрації!!! Реєстрація для участі в торгах та самі торги будуть проводитись на електронному торговому майданчику Української універсальної біржі за адресою https://auk.uub.com.ua/.

Для участі в торгах суб’єкти господарювання (безпосередньо керівники юридичної особи, фізичні особи – підприємці) або уповноваженні ними особи подають заяву на участь у торгах в електронному вигляді за адресою https://auk.uub.com.ua/ або в паперовому вигляді до Української універсальної біржі за адресою: вул. Хрещатик, 44-А, оф. 7, м. Київ.

Строки прийому заяв:

- початок прийому – 15 квітня 2021 року з 1200;

- кінцевий термін – 20 квітня 2021 року до 1800 включно.

Для участі в торгах необхідно з 15 квітня до 20 квітня (18:00) сплатити гарантійний та реєстраційний внески.

Зверніть увагу! Змінено реквізити!

Гарантійний внесок сплачується у розмірі згідно Додатку 1 на розрахунковий рахунок КП «Міський магазин» за наступними реквізитами: UA793052990000026005020109525 АТ КБ «Приватбанк», код ЄДРПОУ одержувача 36927573; призначення платежу: сплата гарантійного внеску за участь у проведенні торгів на право використання торгового місця за лот № ______ з ПДВ.

Реєстраційний внесок сплачується у розмірі 200 гривень 00 копійок (з ПДВ) на розрахунковий рахунок Української універсальної біржі за наступними реквізитами: п/р № UA213006140000026006000002152 в ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», код ЄДРПОУ 25158707

Повідомлення про проведення торгів

Перелік лотів