Шановні учасники торгової сесії з продажу необробленої деревини!

ТОВ «Українська універсальна біржа» код ЄДРПОУ 25158707 ТОВ «Біржа агропромислового комплексу центральних областей України» (код ЄДРПОУ 24350147) проводить

«30» листопада 2021 року

додатковий аукціон

з використанням електронної торгової системи auc.ukrforest.com з продажу необробленої деревини заготівлі 4 кварталу 2021 року лісовими господарствами Черкаської області:

• ДП «Черкаське ЛГ» (лоти №№ 87-187) - аукціон № 9119 о 08:00
  • ДП «Черкаське ЛГ» (лоти №№ 188-225) - аукціон № 9120 о 08:30
  • ДП «Черкаське ЛГ» (лоти №№ 226-327) - аукціон № 9121 о 09:00
  • ДП «Черкаське ЛГ» (лоти №№ 1-86) - аукціон № 9122 о 09:30

Увага!

Крок аукціону становить 1% (один відсоток) від початкової вартості лоту!

та подати до закінчення терміну прийому заявок наступні скановані копії документів (у форматі ПДФ одним файлом) на e-mail: tovagrobirga@gmail.com наступні скановані копії документів (шаблони за посиланням https://acc.uub.com.ua/documents/wood-trading/):

• заявку про участь в аукціоні (з підписом та печаткою (за наявності) – кнопка «Пропозиція на участь в аукціоні» (з підписом та печаткою (за наявності));

• заява про приєднання до Регламенту;

• заява про приєднання до Договору;

• довідку про переробку за попередній квартал (з підписом та печаткою (за наявності);

• платіжні доручення, з відміткою банку, про сплату гарантійного внеску та внеску за обробку даних

Учасники аукціону:

- вносять гарантійний внесок у розмірі 5% (без ПДВ) від початкової (стартової) вартості лотів на р/р № UA183006140000026008500397202 в ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», МФО 300614, код ЄДРПОУ 25158707, отримувач – Українська універсальна біржа (в призначені потрібно вказувати № аукціону)

- сплачують внесок за обробку даних у розмірі 800,00 грн. в т.ч. ПДВ на р/р UA573253650000000260090030072, в АТ «Кредобанк», МФО 325365, код ЄДРПОУ - 24350147, отримувач – ТОВ «Біржа агропромислового комплексу центральних областей України» (в призначені потрібно вказувати № аукціону).

Гарантійний та реєстраційний внесок на участь в аукціоні сплачуються учасниками аукціону до закінчення терміну прийому заяв на участь в аукціоні, а саме - до 12. 00 год. 26 листопада 2021 р.

Прийом заявок закінчується 26 листопада 2021 р. о 12.00 год.

Оригінали документів для участі в аукціоні необхідно доставити нарочно за адресою: м. Черкаси, вул. Смілянська, 129 або відправити Новою поштою: м. Черкаси, вул. Смілянська, 129, отримувач – ТОВ «Біржа АПК ЦО України», представник – Гала Юлія Василівна, контактний телефон +38096-40-87-505

Оригінали документів для акредитації необхідно відправляти на відділення Нової пошти №3, м. Полтава, отримувач ТОВ «Українська універсальна біржа», Охматенко Денис, тел. +380 66 830 7471

Ознайомитись з регламентом торгів можна за посиланням https://www.uub.com.ua/files/reglament.pdf

Контакти:

Відділ необробленої деревини ТОВ «УУБ» - 044 3 830 830

Агент - +38096-40-87-505

Чекаємо на Вас та на Ваші дзвінки!

УВАГА!!!

З метою запобігання виникнення можливих ознак порушень законодавства про захист економічної конкуренції. Біржа має право не допустити до участі в аукціоні пов’язаних осіб та осіб, які здійснюють контроль за діяльністю інших організацій, що беруть участь в аукціоні. В разі виявлення такого факту такий учасник/учасники позбавляється/позбавляються права приймати участь в аукціоні. Відповідно до абзацу четвертого статті 1 Закону України «Про захист економічної конкуренції» пов’язаними особами є юридичні та/або фізичні особи, які спільно або узгоджено здійснюють господарську діяльність, у тому числі спільно або узгоджено чинять вплив на господарську діяльність суб’єкта господарювання. Зокрема, пов’язаними фізичними особами вважаються такі, які є подружжям, батьками та дітьми, братами та (або) сестрами.

Відповідно до абзацу четвертого статті 1 Закону України «Про захист економічної конкуренції», контроль - вирішальний вплив однієї чи декількох пов’язаних юридичних та/або фізичних осіб на господарську діяльність суб’єкта господарювання чи його частини, який здійснюється безпосередньо або через інших осіб, зокрема завдяки: праву володіння чи користування всіма активами чи їх значною частиною; праву, яке забезпечує вирішальний вплив на формування складу, результати голосування та рішення органів управління суб’єкта господарювання; укладенню договорів і контрактів, які дають можливість визначати умови господарської діяльності, давати обов’язкові до виконання вказівки або виконувати функції органу управління суб’єкта господарювання; заміщенню посади керівника, заступника керівника спостережної ради, правління, іншого наглядового чи виконавчого органу суб’єкта господарювання особою, яка вже обіймає одну чи кілька із зазначених посад в інших суб’єктах господарювання; обійманню більше половини посад членів спостережної ради, правління, інших наглядових чи виконавчих органів суб’єкта господарювання особами, які вже обіймають одну чи кілька із зазначених посад в іншому суб’єкті господарювання.