Шановні учасники торгової сесії з продажу необробленої деревини!

ТОВ «Українська універсальна біржа» код ЄДРПОУ 25158707 із залученням агента ТОВ «Таурус» код ЄДРПОУ 13995622 проводить

«29» листопада 2021 року о 09:45

додатковий аукціон з використанням електронної торгової системи auc.ukrforest.com з продажу необробленої деревини заготівлі 4 кварталу 2021 року лісовими господарствами Сумської області,
ДП «Середино - Будське ЛГ», ДП «Кролевецьке ЛГ».

ДП «Середино - Будське ЛГ» аукціон № 9124 початок о 09.45 - 10.00

ДП «Кролевецьке ЛГ» аукціон оглядовий № 9125 початок о 10.00 – 10.15

Крок аукціону становить 1% (один відсоток) від початкової вартості лоту!

Увага! Гарантійні внески по оглядовим аукціонам не сплачуються.

Геолокація ДП «Кролевецьке ЛГ» 33.372837/51.556872

Телефон для огляду ДП «Кролевецьке ЛГ» 38 (097) 5008161.

Для участі в аукціоні потрібно акредитуватись на ТОВ «УУБ» (інформація про порядок акредитації за посиланням https://www.uub.com.ua/akredytatsiya/neobroblena-derevyna/ )

та подати на e-mail: lis@uub.com.ua наступні скановані копії документів (шаблони за посиланням https://acc.uub.com.ua/documents/wood-trading/ ):

• заявку про участь в аукціоні (з підписом та печаткою (за наявності);

• заява про приєднання до Регламенту;

• заява про приєднання до Договору;

• довідку про переробку за попередній квартал, з підписом та печаткою (за наявності);

• платіжні доручення з відміткою банку про сплату гарантійного внеску та внеску за обробку даних.

Учасники аукціону:

- сплачують гарантійний внесок у розмірі 5% (без ПДВ) від початкової (стартової) вартості лотів на р/р № UA183006140000026008500397202 в ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», МФО 300614, код ЄДРПОУ 25158707, отримувач – Українська універсальна біржа;

- сплачують внесок за обробку даних у розмірі 800,00 грн. без ПДВ на р/р № UA733375460000026008055033068 в СФ АТ КБ «ПРИВАТБАНК», МФО 37546, код ЄДРПОУ 13995622, отримувач – ТОВ «Таурус»

Гарантійний та реєстраційний внески на участь в аукціоні сплачуються учасниками аукціону ДО подання на реєстрацію заяви на участь в аукціоні, а саме – до 10 год. 00 хв. 26.11.2021 р.

Оригінали документів для акредитації необхідно відправляти на відділення Нової пошти №3, м. Полтава, отримувач ТОВ «Українська універсальна біржа», представник Охматенко Денис, тел. +380 66 830 7471

Ознайомитись з регламентом торгів можна за посиланням https://www.uub.com.ua/files/reglament.pdf

Контакти:

ТОВ «УУБ» - 044 3 830 830

Агент – ТОВ «Таурус» +38 095 551 52 07

Розпорядок роботи УУБ: понеділок - п’ятниця з 8.30 до 17.30.

Чекаємо на Вас та на Ваші дзвінки!

УВАГА!!!

З метою запобігання виникнення можливих ознак порушень законодавства про захист економічної конкуренції. Біржа має право не допустити до участі в аукціоні пов’язаних осіб та осіб, які здійснюють контроль за діяльністю інших організацій, що беруть участь в аукціоні. В разі виявлення такого факту такий учасник/учасники позбавляється/позбавляються права приймати участь в аукціоні. Відповідно до абзацу четвертого статті 1 Закону України «Про захист економічної конкуренції» пов’язаними особами є юридичні та/або фізичні особи, які спільно або узгоджено здійснюють господарську діяльність, у тому числі спільно або узгоджено чинять вплив на господарську діяльність суб’єкта господарювання. Зокрема, пов’язаними фізичними особами вважаються такі, які є подружжям, батьками та дітьми, братами та (або) сестрами.

Відповідно до абзацу четвертого статті 1 Закону України «Про захист економічної конкуренції», контроль - вирішальний вплив однієї чи декількох пов’язаних юридичних та/або фізичних осіб на господарську діяльність суб’єкта господарювання чи його частини, який здійснюється безпосередньо або через інших осіб, зокрема завдяки: праву володіння чи користування всіма активами чи їх значною частиною; праву, яке забезпечує вирішальний вплив на формування складу, результати голосування та рішення органів управління суб’єкта господарювання; укладенню договорів і контрактів, які дають можливість визначати умови господарської діяльності, давати обов’язкові до виконання вказівки або виконувати функції органу управління суб’єкта господарювання; заміщенню посади керівника, заступника керівника спостережної ради, правління, іншого наглядового чи виконавчого органу суб’єкта господарювання особою, яка вже обіймає одну чи кілька із зазначених посад в інших суб’єктах господарювання; обійманню більше половини посад членів спостережної ради, правління, інших наглядових чи виконавчих органів суб’єкта господарювання особами, які вже обіймають одну чи кілька із зазначених посад в іншому суб’єкті господарювання.