Шановні учасники торгової сесії з продажу необробленої деревини!

ТОВ «Українська універсальна біржа» із залученням агента ТОВ «ТАУРУС» код ЄДРПОУ 13995622
29» листопада 2021 року о 10:15
Проводить додаткові аукціони з використанням електронної торгової системи auc.ukrforest.com з продажу необробленої деревини заготівлі ІV кварталу 2021 року ДП «Чугуєво - Бабчанське ЛГ» Харківська область .

ДП «Чугуєво - Бабчанське ЛГ» Аукціон №9126 початок о 10.15 – 10.30

Крок аукціону становить 1% (один відсоток).

акредитуватися за посиланням https://acc.uub.com.ua/form/wood-trading/2 в розділі «Необроблена деревина» та подати на e-mail: taurus0110@ukr.net наступні скановані копії документів:

· заявку про участь в аукціоні (з підписом та печаткою (за наявності)

· заява про приєднання до Регламенту;

· заява про приєднання до Договору;

· довідку про переробку за попередній квартал (з підписом та печаткою (за наявності);

· платіжні доручення про сплату гарантійного внеску та внеску за обробку даних.

Всі документи за посиланням https://www.uub.com.ua/files/lic2021.rar

Оригінали документів необхідно надіслати за адресою 40000, Суми, а/с 4, контактний телефон +38095-551-52-07

Учасники торгової сесії:

• вносять гарантійний внесок у розмірі 5% (без ПДВ) від початкової (стартової) вартості лотів на р/р № UA183006140000026008500397202 в ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», МФО 300614, код ЄДРПОУ 25158707, отримувач – Українська універсальна біржа
  • сплачують внесок за обробку даних у розмірі 800,00 грн. без ПДВ на п/р UA733375460000026008055033068, у АТ КБ «Приватбанк», , МФО 337546, код ЄДРПОУ 13995622, отримувач – ТОВ «ТАУРУС».

УВАГА! Внесок за обробку даних на участь в торговій сесії сплачуються учасниками аукціону до подання на реєстрацію заяви на участь в аукціоні, а саме – до 10 год. 00 хв. 26.11.2021 р.

Ознайомитись з номенклатурою товарної продукції можна на сайті ТОВ «УУБ» – https://www.uub.com.ua/ на сайті агента – https://taurus.sumy.ua та в електронно-торговій системі.

Прийом заявок закінчується 26.11.2021 р. о 10.00 год.

Учасник, який подає заявку на участь в торговій сесії підтверджує свою згоду з умовами викладеними у Регламенті https://www.uub.com.ua/dokumenty/normatyvni-dokumenty-birzhi/

Додаткову інформацію щодо умов участі в торговій сесії можна отримати за телефонами:

відділ акредитації
та торгів : (044) 38 30 830

агент: (095)551-52-07

Розпорядок роботи Біржі: понеділок - п’ятниця з 9.00 до 18:00.

Чекаємо на Вас та на Ваші дзвінки!

УВАГА!!!

З метою запобігання виникнення можливих ознак порушень законодавства про захист економічної конкуренції. Біржа має право не допустити до участі в аукціоні пов’язаних осіб та осіб, які здійснюють контроль за діяльністю інших організацій, що беруть участь в аукціоні. В разі виявлення такого факту такий учасник/учасники позбавляється/позбавляються права приймати участь в аукціоні. Відповідно до абзацу четвертого статті 1 Закону України «Про захист економічної конкуренції» пов’язаними особами є юридичні та/або фізичні особи, які спільно або узгоджено здійснюють господарську діяльність, у тому числі спільно або узгоджено чинять вплив на господарську діяльність суб’єкта господарювання. Зокрема, пов’язаними фізичними особами вважаються такі, які є подружжям, батьками та дітьми, братами та (або) сестрами.

Відповідно до абзацу четвертого статті 1 Закону України «Про захист економічної конкуренції», контроль - вирішальний вплив однієї чи декількох пов’язаних юридичних та/або фізичних осіб на господарську діяльність суб’єкта господарювання чи його частини, який здійснюється безпосередньо або через інших осіб, зокрема завдяки: праву володіння чи користування всіма активами чи їх значною частиною; праву, яке забезпечує вирішальний вплив на формування складу, результати голосування та рішення органів управління суб’єкта господарювання; укладенню договорів і контрактів, які дають можливість визначати умови господарської діяльності, давати обов’язкові до виконання вказівки або виконувати функції органу управління суб’єкта господарювання; заміщенню посади керівника, заступника керівника спостережної ради, правління, іншого наглядового чи виконавчого органу суб’єкта господарювання особою, яка вже обіймає одну чи кілька із зазначених посад в інших суб’єктах господарювання; обійманню більше половини посад членів спостережної ради, правління, інших наглядових чи виконавчих органів суб’єкта господарювання особами, які вже обіймають одну чи кілька із зазначених посад в іншому суб’єкті господарювання.