Шановні панове!

Українська універсальна біржа повідомляє про проведення торгів (конкурсу) з продажу майна Товариства з обмеженою відповідальністю підприємство з іноземними інвестиціями «Едпол» - Тепловоз ТГМ – 40, як металобрухт. Місце перебування майна: Хмельницька область, м. Кам’янець-Подільський, проспект Грушевського, 1/14.

У разі Вашої зацікавленості, пропонуємо Вам взяти участь в торгах (конкурсі).

Заявки на участь приймаються на електрону пошту: info@uub.com.ua з 13.08.2019 до 10:00 16.08.2019 включно.

Торги (конкурс) можуть бути проведені за умови наявності заявки одного учасника. Цінові пропозиції учасників можуть подаватися виключно на офіційну адресу електрону пошту Української Універсальної біржі. Цінові пропозиції, надіслані після закінчення строку подання, до розгляду не приймаються.

Для участі в торгах (конкурсу) учасники зобов’язані надіслати наступні документи:

Для юридичної особи:

1) копії установчих документів

2) Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань

3) Свідоцтво про реєстрацію платника податку на додану вартість (за наявності)

4) Свідоцтво платника єдиного податку (за наявності)

5) Документ, що підтверджує повноваження керівника

6) Копія Паспорта керівника

7) Довіреність на уповноважену особу, що буде представляти інтереси юридичної особи, з зазначенням обсягу повноважень

8) Копія Паспорта уповноваженої особи, що буде представляти інтереси юридичної особи

Для фізичної особи:

1) Копія Паспорта;

2) Довідка про присвоєння індивідуального податкового номеру;

3) Нотаріально засвідчена довіреність на уповноважену особу, що буде представляти інтереси особи, з зазначенням обсягу повноважень;

4) Копія Паспорта уповноваженої особи, що буде представляти інтереси особи.

Для фізичних-осіб підприємців:

1) Копія Паспорта;

2) Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань України;

3) Довідка про присвоєння індивідуального податкового номеру;

4) Нотаріально засвідчена довіреність на уповноважену особу, що буде представляти інтереси особи, з зазначенням обсягу повноважень;

5) Копія Паспорта уповноваженої особи, що буде представляти інтереси особи.

Торги (конкурс) проводяться шляхом подання учасниками закритих цінових пропозицій, без можливості їх зміни. Початкова (стартова) ціна майна становить 152 696,00 грн. без ПДВ. Єдиним критерієм продажу майна на торгах є ціна.

Фото.