Сьогодні деревина застосовується в різних сферах: будівництві, фармацевтиці, меблевій та харчовій промисловостях тощо. При цьому визначальним критерієм при виборі пиломатеріалу є його якість. Однією з найцінніших вітчизняних порід є бук.

Важливим питанням для лісгоспів та деревообробних підприємств є механізми реалізації лісоматеріалів. Сьогодні торги з продажу пиломатеріалів проходять в електронному форматі на тих біржах, які мають відповідну ліцензію. Однією з таких платформ є ТОВ “Українська універсальна біржа”. Саме на аукціонах uub.com.ua ви можете проаналізувати ціну техсировини кругляка деревини бука в Україні.

Як формується ціна на деревину бука на ринку лісоматеріалів

Сьогодні, як і сотні років тому, лісоматеріали є основною сировиною для виробництва величезної кількості меблів. Особливо цінуються ті предмети інтер’єру, що виготовлені з деревини бука, ціна якої визначається наступними характеристиками:

• міцність - одна з найвищих серед вітчизняних порід;

• великий експлуатаційний термін;

• естетична привабливість;

• легкість обробки;

• здатність утримувати різні металеві кріплення;

• еластичність.

Безумовно, деревина бука має певні недоліки: поява тріщин при пересиханні, середня стійкість до гниття тощо. Однак всі ці дефекти можна нівелювати, якщо правильно зберігати матеріал.

Однією з особливостей деревини бука, ціну якого ви можете проаналізувати завдяки функції “Біржові котирування” на uub.com.ua, є його надзвичайна естетична привабливість. Також букові пиломатеріали є екологічно чистими, що дозволяє робити з них натуральні меблі.

Міцність деревини бука є визначальним фактором при створенні різних конструкційних матеріалів, які здатні витримувати фізичні навантаження різного ступеня складності. Саме унікальні фізичні характеристики та привабливий зовнішній вигляд й визначають популярність пиломатеріалів цієї породи. Не менш важливим фактором, який впливає на попит є невисока ціна на деревину бука.

Вартість деревини бука на електронних торгах ТОВ “Українська універсальна біржа”

Пиломатеріали, особливо цінних порід, є важливим матеріалом, який використовується в різних галузях промисловості. Сьогодні будь-яке підприємство може купити деревину бука за адекватною вартістю через електронні торги, що проходять на платформі ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Для участі в аукціонах з продажу необроблених лісоматеріалів необхідно виконати наступні дії:

• пройти процедуру реєстрації на платформі ТОВ УУБ;

• за допомогою фільтрів обрати найцікавіший аукціон та подати заявку на участь у торгах;

• сплатити реєстраційний та гарантійний внески;

• подати всі необхідні документи;

• зробити ставку.

Дізнатися актуальні ціни на деревину бука можна на торгах ТОВ “Українська універсальна біржа”. Нагадуємо про нашу офіційну сторінку у Facebook та спеціальні боти у Viber і Telegram, після налаштування яких ви будете отримувати миттєві сповіщення про появу нових торгів з продажу лісоматеріалів.