Хочете придбати арештоване майно у Львові? Зовсім скоро зробити це ви зможете на відкритому аукціоні у системі ProZorro.Sale. Все досить просто, необхідно лиш заздалегідь зареєструватися на майданчику Української універсальної біржі.

Купити арештоване майно у Львові на публічних торгах Прозорро.Продажі

Починаючи з 2015 р. купити арештоване майно у м. Львів можна через спеціальну систему електронних торгів конфіскованими активами. Свого часу влада створила її як більш сучасну і ефективну альтернативу звичайним офлайн-аукціонам. За весь час тут було реалізовано різноманітних активів на загальну суму 11,5 млрд. грн., з них 1,5 млрд. грн. надійшли безпосередньо до держбюджету.

Роботу системи електронних торгів арештованим майном контролює Міністерство юстиції, однак попри всі успіхи цей інструмент все більше піддається нищівній критиці. Наприкінці 2019 р. на відкритій прес-конференції тодішній Прем’єр-міністр О. Гончарук повідомив про глобальну втрату довіри до існуючого механізму розпорядження конфіскованими активами. Зокрема, арештоване майно у Львові як і раніше продавалося із застосуванням корупційних схем і незаконних відкатів.

До того ж, сама процедура банкрутства в Україні потребує суттєвого доопрацювання. Відтак Кабінет міністрів прийняв рішення в подальшому використовувати для цього інноваційну систему Прозорро.Продажі. У 2016 р. цей проект став справжнім проривом у сфері управління державними і комунальними активами. Завдяки прозорим електронним аукціонам, до участі у яких вас запрошує акредитований майданчик sale.uub.com.ua, бюджет країни вже поповнився на 26 млрд. грн. і цей показник зростає з кожним днем.

На незалежних майданчиках, які підключені до електронного модуля Прозорро.Продажі, зокрема Українській універсальній біржі, вже проведено 296 тис. публічних торгів. До них цілком легально долучилися більше 20 тис. учасників. Швидко, а головне прибутково, тут можна продати абсолютно все – від канцтоварів до літака чи елітного готелю у центрі столиці. Тож у Львові продаж арештованого майна з використанням аукціонів ProZorro.Sale гарантовано стане успішним, а фахівці УУБ зроблять усе для того, щоб ваша участь у торгах закінчилася перемогою!

Реєструйтеся на сайті sale.uub.com.ua та обирайте арештоване майно у Львові за найкращими цінами!

Наш майданчик достатньо давно співпрацює з державним підприємством «Прозорро.Продажі». За цей час наші клієнти неодноразово перемагали у торгах: персональні консультанти мають найвищий рівень підготовки та багаторічний досвід проведення усіх видів біржових операцій.

Майданчик sale.uub.com.ua є максимально простим та зручним у користуванні. Щоб знайти потрібні аукціони, достатньо зробити пару кліків мишкою. Для цього потрібно зайти на головну сторінку майданчика, натиснути кнопку «Перейти до аукціонів» та ввести у форму пошуку бажану область, назву замовника, тип торгів, інформацію про аукціон, його бюджет, дату проведення або статус.

Вчасно дізнаватися про нові аукціони, на яких можна купити арештоване майно у Львові або інших містах України, допоможе наша Email-розсилка. Також отримувати актуальну інформацію зручно у спеціальному Telegram або Viber-боті.