Українська універсальна біржа

13 серпня 2019 року о 14:00 год.

за адресою: м. Одеса, вул. Ясна, 12, оф. 7

проводить аукціон з продажу майна, що переходить у власність держави (власник - Держава Україна) майно виставляється на аукціон

Брокерською конторою УУБ № 424 НДКМЦ «ОПТИМУС» у вигляді ТОВ

№ лоту

Найменування майна та його характеристика

Од.

виміру

Кількість

Початкова вартість майна, грн, без ПДВ*

Вакуумний привід гальмової системи "Pyle view"

Вторинний циліндр зчеплення

Гідропривід керування керма

Клапан вирівнювання рівня тиску повітря

Крильчатка для охолодження радіатору

Підшипник до авто " Lanzar" SD 43 MU

Ремені газорозподільної сиситеми " Manky vidio"

Ремкомплект до гідровличного гальмового циліндру

Ремкомплект до системи керування кермом

Шестерні до коробки передач " Pyle home"

шт.

компл.

Всього

39 426,11

* на остаточну вартість продажу буде нараховане ПДВ в розмірі 20 %

Шляхи подальшого використання об’єкту покупці вирішують самостійно згідно чинного законодавства.

Ознайомитися з майном можна щоденно, крім вихідних та святкових днів, за його місцезнаходженням, попередньо зателефонувавши за тел. (067)-623-18-42.

Прийом заявок на участь в аукціоні проводиться за адресою: : м. Одеса, провулок Мукачівський , буд.6/3 (відділ біржових операцій) та закінчується 12 серпня 2019 року о 17.00 год.

Учасники аукціону по лоту №1:

- сплачують реєстраційний внесок у розмірі 17,00 грн., в т.ч. ПДВ, на р/р організатора аукціону УУБ № 26000000001643 в ПАТ “Креді Агріколь Банк” м. Полтава, МФО 300614, код ЄДРПОУ 25158707 – одержувач Українська універсальна біржа;

- вносять гарантійний внесок у розмірі 10 % (без ПДВ) від початкової вартості продажу об’єкту без ПДВ на р/р організатора аукціону (УУБ) № 26007000000380 в ПАТ “Креді Агріколь Банк” м. Полтава, МФО 300614, код ЄДРПОУ 25158707, отримувач –Українська універсальна біржа.

Квитанції про сплату подаються разом з заявкою на участь в аукціоні.

Витрати по організації та проведенні аукціону покладаються на покупця (переможця аукціону), який в момент подання заявки на участь в аукціоні, обов’язково укладає договір про умови участі в аукціоні з його організатором.

Покупець (переможець аукціону) зобов’язаний сплатити кошти за придбане на аукціоні майно протягом 3 (трьох) банківських днів від дати проведення аукціону на розрахунковий рахунок №26003001198212 в АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК», МФО 313849, шляхом безготівкового перерахування з відкритих покупцем (переможцем аукціону) у банках України рахунків.

Отримати додаткову інформацію щодо умов участі в аукціоні можна за адресою: м. Одеса, провулок Мукачівський , буд.6/3, тел. 097-003-57-35.

Розпорядок роботи УУБ: понеділок - п’ятниця з 9:00 до 17.00.