Купити кругляк сосни в Полтаві, Києві, Харкові та по всій Україні на електронних аукціонах можна з 1 лютого 2020 року. З цього дня українська влада пустила в дію проект, що передбачає реалізацію необробленої деревини на акредитованих майданчиках Прозоро.Продажі.

До введення цих змін продажі відбувалися у формі прямих договорів, які підвищували рівень корупційних схем і нелегальних махінацій. Уникнути цих негативних явищ та зробити процес торгів лісоматеріалами чесним і неупередженим допоможе використання електронних майданчиків на зразок Української універсальної біржі.

Prozorro.Sale дозволяє купити ліс-кругляк у Полтаві з лісгоспів

Постанова Кабміну «Про проведення електронних торгів з реалізації необробленої деревини» поки що стосується тільки великих лісових господарств, прибуток яких перевищує 10 млн. грн. на рік. Купити ліс-кругляк сосни в Полтаві у цих організацій можна через електронну систему Прозоро.Продажі. Представники зеленого бізнесу зобов’язані реалізовувати у такий спосіб від 25% усіх запасів необробленої деревини.

Перед тим, як здійснити продаж на одному з майданчиків, наприклад Українській універсальній біржі, компанія має сформувати лот за такими критеріями: деревина одного сорту обсягом від 150 м³ та вартістю від 200 тис. грн. Надалі уряд планує зняти ці обмеження та надати доступ до аукціонів на Прозоро.Продажі невеликим підприємствам.

Вигідно продати дуб-кругляк у Полтаві можна на майданчику УУБ

Реалізація необробленої деревини через публічні аукціони – це новий напрямок системи Prozorro.Sale, але він уже зарекомендував себе як перспективний. За два місяці продажів на офіційних майданчиках, таких як Українська універсальна біржа, лісозаготівельні організації одержали 88 млн. грн. прибутку.

У Полтаві продають кругляк дуба та інших дерев такі лісові господарства:

• Лубенське;

• Кременчуцьке;

• Пирятинське;

• Миргородське;

• Гадяцьке.

Реєструючись на сайті sale.uub.com.ua, ви не тільки отримуєте доступ до аукціонів від цих лісових господарств, а й надійну клієнтську підтримку та бездоганний сервіс.

Щоб купити кругляк сосни у Полтаві чи Полтавській області, оберіть із загального класифікатора сайту потрібну категорію або введіть в рядок пошуку назву підприємства-замовника, регіон, статус, дату або бюджет торгів.

Налаштуйте онлайн-розсилку потрібних вам аукціонів за допомогою фільтрів на майданчику sale.uub.com.ua та використовуйте Telegram-бот і Viber-бот, щоб миттєво дізнаватися про появу нових лотів.

Також для новачків спеціалісти Української універсальної біржі розробили навчальні відео. Переглянути їх ви зможете на нашому YouTube-каналі. Підписуйтеся на офіційну сторінку УУБ у Facebook і будьте в курсі всіх новин у системі Прозоро.Продажі та у сфері публічних аукціонів.

Сплачуйте реєстраційний та гарантійний внески і ставайте нашим клієнтом в один клік. Вигідні лоти вже чекають на вас. З експертами майданчика УУБ брати участь та перемагати в торгах необробленою деревиною легко!