Провідний оператор аграрного сектору України ПАТ «Аграрний фонд» продає насіння соняшника на електронних торгах Української універсальної біржі. Повідомляє прес-служба біржі.

Перші об’єми товариство планує реалізувати уже найближчим часом. Соняшник некласний. Тож торги будуть цікаві як представникам великих олійно-екстракційних та маленьких переробних підприємств, так і дистриб’юторам та експортерам.

Усі біржові торги зерновими на Українській універсальній біржі ПАТ «Аграрний фонд» проводитиме з використанням Електронної торгової системи «Trade». Для участі у торгах бажаючі повинні зареєструватися, звернувшись до оператора майданчика за тел. +38 (050) 346-09-39 або у відділ біржових операцій за номером +38 (044) 221-32-33, +38(0532) 56-00-37. До реєстрації запрошуємо уже зараз, до початку оголошення торгів.

Загалом ПАТ «Аграрний фонд» працює задля створення сприятливих умов для розвитку сільського господарства, функціонування ринку сільськогосподарської продукції та підтримки малих і середніх агровиробників. І електронні торги на Українській універсальній біржі – один із кроків на цьому шляху.